Våre tjenester i skyen!

Bits Datasenter

Bits Datasenter er vårt eget datasenter i våre egne lokaler. I vårt datasenter kan dere får deres eget skrivbord i skyen med tilgang fra "hvorsomhelst" med internett tilgang. Alle data som lagres i vårt datasenter tar vi backup av både intert og ut av hus slik at dine data er sikret på best mulig måte. Kombineres skrivbordet med f.eks Officepakke og bransjeløsning/økonomisystem trengs det kun en "tom" PC for at dere skal kunne gjøre jobben deres.

Med Bits Skrivebord kan alle ansatte utnytte IT-verktøyene optimalt. Vi tar oss av drift og vedlikehold. Jobb effektivt med en brukervennlig, stabil og sikker løsning. Benytt alle windows-baserte applikasjoner, konfigurert slik du vil ha det. Maksimal sikkerhet og tilgjengelighet 24/7 til fast avtalt kostnad.

Vi leverer Officepakke i vårt datasenter. Dere vil alltid ha tilgang til nyeste versjoner. Oppgraderinger tar vi oss av.

Bransjeløsninger / økonomisystemer. Vi hoster disse for deg i vårt datasenter, holder dem oppdatert og sørger selvfølgelig for at backup blir ivaretatt.

Bits Skrivebord

Med Bits Skrivebord får du ditt eget skrivebord i skyen. Vi sørger for at dere har tilgang 24/7/365. Det eneste dere trenger er tilgang til internett. Ditt skrivebord kan nås fra PC, Mac og nettbrett.

MS Office

Bits Skrivebord kombinert med Microsoft Office. Vi tar oss av Office-oppgraderinger. Dere vil til enhver tid ha tilgang til nyeste versjon av Office.

Drift av applikasjoner

I tillegg til Officepakke kan vi også drifte bransjeløsninger og/eller økonomisystem. Vi sørger for at disse er oppdatert med siste tilgjengelige versjon.