Ansatte Hyggelig å møte deg!

Litt om Bamble IT Senter AS

Bamble IT Senter AS er en IT bedrift i Bamble kommune i Telemark. Vi er i dag 3 ansatte og har kunder over det ganske land.

Vår hovedvirksomhet er utvikling og drift av egenutviklede bransjeløsninger, drift av Bits Datasenter og levering av utstyr og tjenester innen vårt lokalmiljø (Grenland).

Sten-Inge Polland Daglig leder

I tillegg til å være selskapets daglige leder har Sten-Inge hovedansvaret for vår bransjeløsning PDS. Sten-Inge har over 20 års erfaring fra IT-bransjen både som IT-konsulent og utvikler. Sten-Inge er også selskapets "altmuligmann" og kan egentlig hjelpe til med det meste vi driver med.

Kontakt Sten-Inge på epost: steninge@bitsenter.no

Erik Miland IT-konsulent

Erik har ansvar for vårt datasenter og våre sikkerhetsløsninger. Trenger dere hjelp med pc, server, nettverk, Office365, sikkerhetstjenester m.m. er det som oftest Erik som hjelper til med dette. Erik er også ansvarlig for at supportsaker i vårt supportsenter behandles og løses på en rask og effektiv måte. Erik drilles også i vår bransjeløsning Pds slik at han i tillegg til Sten-Inge skal kunne gi Pds-kunder den supporten de fortjener!

Kontakt Erik på epost: erik@bitsenter.no

Magnus W. Enggrav Utvikler

Magnus er siste tilskudd i vårt selskap. Han starter hos oss den 1/2-2020 og vil for det meste jobbe med vedlikehold og videreutvikling av våre eksisterende web-applikasjoner samt nye web-baserte løsninger.

Kontakt Magnus på epost: magnus@bitsenter.no